Wij zijn Zwik.

Zwik Supplementen is de specialist in het verzorgen van uw voedingssupplementen lijn als het gaat om tabletten, capsules en softgels.

Introductie Zwik.

Al meer dan 15 jaren ontwikkelen en leveren wij voedingssupplementen aan bedrijven in verschillende branches. Business klanten werken graag met ons samen vanwege onze expertise omtrent kwaliteit en het ontzorgen van alles wat erbij komt kijken om een eindproduct op de markt te brengen. Zo kunt u als ondernemer focus houden op uw bedrijf en de groei hiervan.

Naast een groot assortiment supplementen dat wij op voorraad hebben en snel kunnen leveren, staan wij klaar om uw eigen formulering te verzorgen.

De visie van Zwik.

Het leveren van hoogwaardige supplementen in zowel bulk als verpakkingen aan business klanten die (net als wij) een lange termijn visie hebben. Door onze business klanten te ontzorgen kunnen zij focus houden op marketingactiviteiten.

Wie zijn onze klanten?

E-Commerce

Inspelen op trends is uitermate belangrijk. Zwik denkt graag mee in oplossingen en levert een product dat tot in de puntjes verzorgt is en voldoet aan alle eisen van de Nederlandse wet- en regelgeving. Zo kunnen wij ons concentreren op onze online marketingstrategie en sneller groeien.

Eigenaar van drie online e-commerce shops

Orthomoleculair therapeut

Mijn klanten zijn bereid te betalen voor goede producten die bijdragen aan hun herstel en onderhoud van het lichaam. De kwaliteit van de supplementen die Zwik levert is uitmuntend en ik boek daarmee veel resultaat bij mijn clienten. Dit resulteert in blijvende herhalingsaankopen waardoor mijn omzet blijft groeien.

Orthomoleculair therapeut die sinds 2014 onder eigen label producten verkoopt

Fysieke reformwinkel

Kwaliteit staat voorop maar omdat wij meerdere merken verkopen is de prijs voor de consument ook belangrijk. Zwik heeft ons geholpen een assortiment samen te stellen dat onderscheidend is qua formule, kwalitatief hoogstaand is en wij tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Dit allemaal met een zeer goede marge voor ons.

Familiebedrijf met twee reformwinkels in dezelfde stad

Benieuwd wat wij als groothandel voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact