Imres Supplements Lelystad stopt activiteiten

Imres Supplements was een klein onderdeel van Imres Healthcare Products. Om meer focus op de kernactiviteiten te houden is besloten te stoppen met supplementen.

Meer dan 15 jaar is Imres Supplements actief geweest in het leveren en verpakken van voedingssupplementen voor de retail, groothandel en therapeuten. Door hun uitgebreide netwerk van kwalitatief hoogwaardige fabrikanten konden zij goede voedingssupplementen tegen een scherpe prijs leveren. Hun team had veel kennis van voedingssupplementen en ruime ervaring met het op maat verzorgen van supplementen met eigen label.

Laatst gevestigde adres:
Imres Supplements
Larserpoortweg 26
8218 NK Lelystad

Zwik, een alternatieve leverancier voor Imres

Zwik Supplementen heeft veel overeenkomsten met Imres en deelt dezelfde visie. Belangrijke en sterke punten voor ondernemers maken het verschil in de markt.

  • Maatwerk
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Prijsbewust
  • Korte levertijden
  • Breed assortiment
Ons assortiment

Wie zijn onze klanten?

E-Commerce

Inspelen op trends is uitermate belangrijk. Zwik denkt graag mee in oplossingen en levert een product dat tot in de puntjes verzorgt is en voldoet aan alle eisen van de Nederlandse wet- en regelgeving. Zo kunnen wij ons concentreren op onze online marketingstrategie en sneller groeien.

Eigenaar van drie online e-commerce shops

Orthomoleculair therapeut

Mijn klanten zijn bereid te betalen voor goede producten die bijdragen aan hun herstel en onderhoud van het lichaam. De kwaliteit van de supplementen die Zwik levert is uitmuntend en ik boek daarmee veel resultaat bij mijn clienten. Dit resulteert in blijvende herhalingsaankopen waardoor mijn omzet blijft groeien.

Orthomoleculair therapeut die sinds 2014 onder eigen label producten verkoopt

Fysieke reformwinkel

Kwaliteit staat voorop maar omdat wij meerdere merken verkopen is de prijs voor de consument ook belangrijk. Zwik heeft ons geholpen een assortiment samen te stellen dat onderscheidend is qua formule, kwalitatief hoogstaand is en wij tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Dit allemaal met een zeer goede marge voor ons.

Familiebedrijf met twee reformwinkels in dezelfde stad

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact